Yoga
 

Gezondheid - Evenwicht - Rust

"Yoga is de practice of quieting the mind." (Patanjali)

 

 

Yogavormen:

 

Vinyasa yoga

Een dynamische flow die zowel uitdagend als rustgevend is. De ademhaling is een belangrijk hulpmiddel bij deze yogavorm. In vloeiende bewegingen neem je verschillende houdingen aan, om bijvoorbeeld de zon of de maan te groeten. Deze houdingen zijn overleveringen van een eeuwenoude yogatraditie. 

Elke les is voor iedereen haalbaar, er worden steeds opties voorzien voor elke houding. 

Indien je je toch nog niet zeker voelt, stuur gerust een mailtje. Dan maken we een afspraak voor een private kennismakingsles. 

 

Yin yoga

Deze yogavorm is trager en meer meditatief, houdingen worden ongeveer 3 minuten vastgehouden. Dankzij een reeks grondoefeningen wordt het bindweefsel gestimuleerd. Bindweefsel is onder andere belangrijk om gewrichten en organen te ondersteunen. Spieren worden op een passieve manier gestretcht waardoor spanningen loskomen. 

Ook deze lessen zijn voor iedereen haalbaar. 

Voor deze yogavorm ben ik momenteel nog in opleiding, dus nog even geduld! Vanaf 2019 zal je deze lessen ook kunnen terugvinden in het lessenrooster. 

 

 

 

Restorative yoga

Tijdens een restoratieve les worden slechts enkele houdingen aangenomen, deze voor telkens ongeveer 10 minuten. Dit zorgt ervoor dat je lichaam de tijd heeft om in de houdingen te zinken, zie het als passieve yoga. Maar niet gevreest dat je je zou vervelen, de les vliegt voorbij. 

 

Lessenrooster:

 

Contactgegevens:

 

Hanne Van Assche

0474/21.74.90

hanne@animapura.be

BE0647.573.087

© Copyright. All Rights Reserved.

Privacybeleid - Algemene voorwaarden